söndag 10 juni 2012

Växter i kruka

Underbara rosor! Äntligen blev det någorlunda bra väder för att njuta en stund på balkongen bland krukväxterna. Jag har haft enormt mycket i mina tankar och att göra.... Tyvärr är det inte slut än heller.
Just i dag känns det som kroppen har sagt ifrån: ont i huvudet, matt i kroppen snudd på febersymtom men ingen feber. Känns som om jag skulle ha kunnat sova precis hela dagen idag, men gjorde det inte så klart.
Ibland funderar jag över varför saker och ting måste komma i ens väg? Vill inte alltid va mé!
Jo jag vet att det är meningen men ibland tryter orken. Kanske är det bara en liten släng av en kraftig förkylning i kroppen som spökar och kommer att försvinna om några dagar.
+
Dillen i krukan på balkongen börjar att få blommor. Idag blev det dillstuvad potatis till fisken. Egenodlad färsk dill i. Mumsigt!

Underbara underbara lavendel! Förra året lyckades jag inte med lavendel  på balkongen men i år är det blomknopp pågång. Glad över det är jag. Doften är underbar och passar så fint i hop med rosor.
Njut av sommaren!

2 kommentarer:

 1. Ibland blir det lite för mycket. Det hopar liksom ihop sig kan man säga. Här är det mest barnpassning på tapeten. Så fint du har på din balkong :) Kram!

  SvaraRadera
 2. Barnpassning kan nog vara skoj i måttliga mängder ;) Själv har jag ju inga barnbarn än .
  Ja saker och ting har en tendens att hopa ihop sig :/ Varför kan man undra? Eller varför utsätter man sig för det?
  Balkongen är liten och gullig ;) Kaaanske liiite för liten.
  Kram!

  SvaraRadera