måndag 31 oktober 2011

Nyhet och julerbjudande från Rosen Serien

                    KOMMER I HÖST!


Rosenkräm antirynk passar alla hudtyper och är speciellt bra för den torra och mogna huden. Används morgon och kväll. Rekommenderas i kombination med Rosenseriens Rengöring, Rosenvatten och Ögongelé.

Rosenkräm antirynk
är en intensivt fuktighetsbevarande och mjukgörande kräm som motverkar hudens åldrande. Den har en starkt återfuktande och utslätande effekt på huden. Rosenkräm antirynk innehåller parakrasse som har dokumenterad effekt mot linjebildning i huden. Den är även rik på antioxidanter och fettsyror från vegetabiliska oljor vilket fördröjer åldrandeprocesserna i huden.
Parakrasse är en blomma som odlas i subtropiska områden. Ur blomman pressas en olja som har visat sig ha fantastiska egenskaper på huden. Oljan innehåller alkymider som påverkar hudens fasthet genom att bygga upp collagenet. Kliniska dermatologiska tester har visat att parakrassen påverkar både rynkors djup, längd och antal. Resultaten är både snabba och bestående. Den parakrasse Rosenserien använder sig av är ekologiskt odlad i Sydafrika av bönder anslutna till BEE, en organisation som arbetar för utjämning av orättvisor i spåret av Apartheid.

INGREDIENSER: Aloe vera gelé (Aloe barbadensis gel): Vår aloe vera är certifierad och rättvisemärkt. Hjälper huden bibehålla fuktig och smidighet.

Avokadoolja (Persea gratissima): En mild och närande olja, mycket rik på A-, D- och E-vitaminer. Normaliserande effekt på huden. Squalane (från olivolja)( Squalane): Framställs ur olivolja. Uppmjukande och fuktighetsbevarande. Ger huden en silkig yta. Vegetabilisk emulgator (Sodium Stearoyl Lactylate): Konsistensgivare, framställd av bl a mjölksyra.

Rapsolja (Olus Oil): Mjukgörande, skyddande och näringsrik olja, innehåller E-vitamin. Tas lätt upp av huden. Parakrasse (Caprylic/Capric Triglyceride (and) Spilanthes Acmella) Se ovan. Tistelolja (Carthamus tinctorius): Innehåller hög halt linolsyra, mycket näringsrik fettsyra. Stimulerar nybildning av hudens celler.

Vegetabilisk emulgator (Glyceryl Stearate): Fuktighetsbevarande och mjukgörande, framställd av vegetabiliska oljor.

Sheasmör (Butyrospermum parkii): Från sheaträdet, har en vattenbindande effekt och bevarar huden mot uttorkning. Jojobaolja (Simmondsia chinensis):Mjukgörande, skyddande och balanserande. Binder fukt och ger huden en sammetslen känsla. Vegetabilisk glycerol (Glycerin): Utvinns ur vegetabiliska fetter. Fuktighetsbevarande och mjukgörande.

Palmfettsyra (Cetyl Alcohol): Konsistensgivare, gör huden mjuk och len. C-vitamin (Citrus aurantium dulcis): Stabiliserat C-vitamin koncentrat från apelsiner. Kraftig antioxidant. Collagenet i huden skyddas och nybildas och C-vitaminet ger ett skydd mot fria radikaler. Xanthangum (Xanthan Gum): Ett växtslem som skyddar huden samt verkar svalkande och mjukgörande. Antioxidant(och)natriumsalt (Gluconolactone(and)Sodium Benzoate): Utvinns ur majs och från fruktsalt. Kraftig antioxidant som ökar fuktigheten i huden och har en konserverande effekt. Natriumsalt (Disodium Phosphate): Naturligt natriumsalt. Används som buffert för att

Växtparfym (Parfum): Eteriska oljor från olika växter.

Geraniol, Citronellol: Naturlig beståndsdel i rosenolja (kan även framställas syntetiskt).

RS Biokosmetik AB | Hagadalsgatan 6, 615 32 Valdemarsvik | www.rosenserien.com
                                                                                                                        

Jag tar emot beställningar av antirynkkrämen redan nu !
Introduktionspris 359:-.
I mitten av december beräknas krämen komma.
När ni beställer julerbjudande följer det med en liten burk Rosenkräm antirynk 15 ml.
Julerbjudande från Rosenserien
1 november - 15 december 2011

3-dels set
Rengöring (alt. Tvättgelé), Rosenvatten och valfri Fuktkräm
pris: 678:- inkl. moms, ord. pris 808:-

Beställ genom att maila mig info@carinakrantz.se eller ring Carina 070/333 38 75. Lämna namn och telefonnummer om jag inte svarar så ringer jag upp  så snabbt jag kan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar